Employer Description

Olyan emberként, aki jelentős időt töltött ebben a gyönyörű városban, engedje meg, hogy megosszam Önnel első kézből szerzett tapasztalataimat. Budapest, Magyarország fővárosa kontinentális éghajlattal büszkélkedhet, négy jól elkülöníthető évszakkal. Minden évszaknak megvan a maga varázsa, és egész évben más szemszögből mutatja be a várost a látogatóknak. Kíváncsi, hogy időjárás szempontjából mire számíthat Budapesten?

Ez a tökéletes alkalom arra, hogy felfedezzük a város szabadtéri látnivalóit, például a Budai Várat vagy az ikonikus Lánchídot. Azonban készüljön fel az alkalmi hőhullámokra, amikor a hőmérséklet még magasabbra emelkedhet. A nyár Budapesten meleg és forró időjárás jellemzi, a hőmérséklet gyakran eléri a magas 20-as és alacsony 30-as Celsius-fokot (80-as és 90-es Fahrenheit). Gondolj enyhe napokra, körülbelül 15C (59F), tökéletes a Budai Vár felfedezéséhez vagy a Margitszigeten való sétához.

A nyár Budapest fénypontja. Csomagoljon esernyőt, bár az áprilisi záporok itt egy dolog. Gondoljon hosszú sétákra a Duna mentén, fagylalttal a kezében, és szabadtéri koncertekre, amelyek kitöltik a lágy éjszakákat. A város napsütötte paradicsommá változik, a hőmérséklet 28C-ra (82F) emelkedik. Budapest időjárása jelentősen változik az évszakok között. Tudassa velem, ha további kérdései vannak ezzel a gyönyörű dunai várossal kapcsolatban.

A nyár forró és párás, míg a tél hideg, némi hóval. A tavasz és az ősz enyhe. Az előrejelzés ellenőrzése és a megfelelő ruházat becsomagolása egész évben élvezetessé teszi Budapest látogatását! Angol nyelvű sofőrszolgálat teljes munkaidőben a túra alatt, felvétel és leszállás a repülőtéren / vasútállomáson / budapesti szállodában az első és az utolsó napon. Könnyű esőruha ajánlott, mivel eső lehetséges a nyári hónapokban.

Reptéri transzfer szolgáltatás érkezéskor és távozáskor. Városi túra Budapesten, amely magában foglalja a közlekedést, az idegenvezetői szolgáltatást, a belépőjegyet a város 3 panorámás kilátópontjára. Ár részletek fő: Résztvevők minimális létszáma: 2 fő. A programban meghatározott étkezések. Szabadidő vásárlási lehetőséggel Budapesten, Egerben és Bécsben. Közlekedés légkondicionált autóbusszal a program szerint.

A programban meghatározott turisztikai látnivalók látogatása és belépőjegyei. Városnéző túrák Egerben, a Balatonnál és Bécsben helyi, holnapiidojaras.net profi idegenvezetőkkel. Ajánljuk, hogy viseljen kényelmes, könnyű ruhát. A csapadék egész évben mérsékelt, és az eső júniusban a leggyakoribb. Átlagosan június az év legmelegebb hónapja, a hőmérséklet átlagosan 71F körül van. Az év leghidegebb hónapja január, a hőmérséklet átlagosan 30F körül van.

Az átlagos éves hőmérséklet Budapesten 57F. A meleg rétegekbe, sapkákba, kabátokba és kesztyűkbe csomagolva még az év leghidegebb hónapjaiban is felfedezheti a várost. A budapesti telek hidegek, a napi maximumok a 30-as vagy 40-es Fahrenheit decembertől februárig. Szürke, felhős égbolt uralkodik télen. A fagypont alatti hőmérséklet gyakori, és a legtöbb évben esik némi hó.

Be the first to review “missaware”

Your Rating for this listing